U bent hier: >> Ondersteuning Groningen Mission aan evangelisatie Frankfurt stopt

Ondersteuning Groningen Mission aan evangelisatie Frankfurt stopt

In juni maakten Gerwin en Cathelijne Pruijssen bekend te stoppen met hun evangelisatiewerk in Frankfurt. Daarmee stopt ook de financiële bijdrage van Groningen Mission aan het project. Het echtpaar kijkt dankbaar terug op de tijd waarin veel mocht werden gezaaid, en soms ook vruchten te zien waren. Zo werden zeven mensen gedoopt en maakten meerdere personen in de wijk Fechenheim geloofsvernieuwing door.

Desondanks merkte het echtpaar dat er veel deuren dichtgingen. Het team halveerde en Gerwin merkte dat het hem beter past om voorganger-evangelist te zijn, dan leider van een gemeentestichtingsproject.

Het gezin is van plan om aan de slag te gaan in Zuidoost-Drenthe. Gerwin: ,,Dat is een gebied waar steeds minder kerken zijn en waar weinig missionaire initiatieven zijn.”

Het bestuur van Groningen Mission wenst het gezin veel zegen bij de nieuwe plannen en uitdagingen die het gezin tegemoet gaan. Intussen willen we onderzoeken hoe we ons kunnen blijven inzetten in de geseculariseerde delen van Europa, onder meer in Duitsland.

Print Friendly, PDF & Email